Cases


documentenstroom optimaal beheren en beveiligen?

Wil je je documentenstroom optimaal beheren en beveiligen? In MyQ staan al je documenten op 1 centrale plek, in de cloud en voor iedereen bereikbaar. En… je hebt altijd de meest actuele versie van het document. Nog een voordeel: je hoeft geen uitgebreide kennis te hebben van systemen zoals Sharepoint.
Bekijk de video om te ontdekken hoe het werkt.

Meer weten over onze document solutions?
Neem contact met ons op!

Kappersketen Salon B stroomlijnt alle
documenten in de cloud via DocuWare.

Het herhaaldelijk invullen van personeelsgegevens van een nieuwe werknemer in verschillende Excel sheets zorgt langzaam maar zeker voor het besef, dat dit proces veel efficiënter en sneller moet kunnen. Dit was ook de situatie op het hoofdkantoor van Salon B. Een SAAS-applicatie als DocuWare is hiervoor dé oplossing. En dankzij de zorgvuldige implementatie door KYOCERA heeft Salon B nu alle HR-processen weer haarfijn onder controle.

Op afstand printen en scannen
is heel normaal.

Boven zijn bureau hangen vrolijke vakantiefoto’s. Van het strand, de branding, zijn kinderen. Ook elders in het pand is het een zomerse sfeer: op één van de wanden is de afbeelding van een duinenrij met daarachter de zee afgebeeld. De bezoeker krijgt er in elk geval een warm gevoel van.


Vestiging Heemskerk

De Trompet 1670
1967 DB Heemskerk

Tel.: 0251 25 22 88
info@lndocumentsolutions.nl

Vestiging Den Haag

Forelvijver 1
2492 MS Den Haag

Tel.: 0251 25 22 88
info@lndocumentsolutions.nl

 

Copyright 2021, L&N Document Solutions  |  Creatie en Realisatie: Creative Formula  |  privacy statement