Skip to main content

Document Solutions


Digitaliseren factuurstromen

Print jij eerst jouw facturen en scan je ze om ze daarna te kunnen mailen?
Met onze kostenefficiënte oplossing voorkom je deze tussenstappen. Onze applicatie wordt gekoppeld aan je huidige financiële software zodat je de factuur digitaal kunt verzenden. Geen tijdsverlies en onnodige prints meer, maar digitaal gemak.


Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen is voor de toekomst niet weg te denken. ValidSign biedt een digitaal platform met een dashboard waarop alle transacties zijn in te zien.
Het dashboard van ValidSign geeft een mooi overzicht van het aantal verstuurde en (nog niet) getekende documenten. De doorlooptijd is korter én je hebt inzicht in het gehele ondertekenproces. Daarnaast wordt het voor klanten ook gemakkelijker om documenten snel te ondertekenen. Innovaties in de sector? Wij kennen ze en passen ze toe als dat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Scannen

Scanning maakt het digitaliseren, verwerken, opslaan en distribueren van documenten, factuurstromen en workflows tot “a piece of cake”.
Wist je dat het integreren van scanning oplossingen ook in bestaande printers mogelijk is? Met onze software kun je zelfs  je documenten rechtstreeks plaatsen op host- of webservers.
De mogelijkheden zijn dus eindeloos. En onze monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie in jouw bedrijfsomgeving.

Wil je weten wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is?
Wij geven je graag advies.


Workflow software

Om je werkprocessen op het gebied van personeelszaken, contractmanagement, verkoop & logistiek en inkoop te optimaliseren, bieden wij Workflow software. Zo beheer je al je bedrijfsinformatie, documenten en organisatieprocessen. Denk aan projectbestanden, leveranciers, orders, contracten en personeelsdata.

Je kunt de modules los van elkaar inzetten of aan elkaar koppelen tot een afdeling overschrijdend informatieplatform. Met deze software hebben jouw medewerkers altijd snelle toegang tot informatie en kunnen ze deze eenvoudig bewerken en met elkaar delen. Alle wijzigingen worden gelogd zodat je de status en voortgang simpel en efficiënt kunt monitoren. Bovendien bevat deze software tools om alle workflow processen op basis van deadlines proactief en gestructureerd te bewaken.

Ga jij ook over naar een optimale digitale werkwijze voor jouw bedrijf?
We vertellen je er graag meer over.

Geen tijdsverlies en onnodige prints meer, maar digitaal gemak.