Skip to main content

Een mondiaal bedrijf in beeldverwerkingsoplossingen.

L&N Document Solutions werkt samen met Lexmark, wereldleider op het gebied van innovatieve beeldverwerkingsoplossingen en -technologieën voor detailhandel, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, industrie, onderwijs, de overheid en meer. Met de producten van Lexmark kun je gegevens eenvoudig en efficiënt afdrukken, beveiligen en beheren. Op basis van een persoonlijke scan adviseren wij welk product het beste bij jouw situatie past.

Lexmark CX625adhe

De Lexmark CX625adhe helpt u uw productiviteit te verhogen met een duidelijk en gebruiksvriendelijk e-Task-scherm van 7 inch [17,8 cm], standaard OCR en verbeterde toegankelijkheidsfuncties.

Lexmark CX920de

Met 25 pagina’s per minuut en veel standaard functies ondersteunt de Lexmark CX920de A3 kleurenlaser MFP veeleisende afdruktaken via een krachtige combinatie van afdrukken, kopiëren, scannen, faxen en optioneel finishing.

Lexmark MS823dn

De Lexmark MS823dn drukt de eerste pagina af in slechts 4,2 seconden, biedt een uitvoer tot 65 [61] pagina’s per minuut* en kan dubbelzijdig afdrukken.

Wil je weten welk product het beste bij jouw situatie past?