Skip to main content

Printing Solutions


Follow Me – Beveiligd printen

Gevoelige informatie printen? Met beveiligd printen begint het afdrukken pas nadat jij je bij de printer hebt gemeld.

Daardoor ligt informatie niet meer onbeheerd op de printer. Hoe werkt het? Je klikt op ‘Afdrukken’ en loopt naar de printer toe. Enige verschil is dat de afdruk bij aankomst niet direct klaarligt. Eerst moet je je identificeren met een druppel, pasje of toegangscode. Daarna verschijnen de printopdrachten in beeld en gaat de printer aan het werk. Geheel AVG proof. En het is ook nog eens heel gemakkelijk, want je kunt je afdruk ophalen bij een willekeurige printer. Alle printers die zijn aangesloten op het netwerk, doen mee. Bovendien beschik je over een persoonlijk dashboard. Zo krijgt je inzicht in het verbruik per medewerker. Verder kan je met deze tool de belasting per printer bewaken door het afdrukken te verdelen over andere minder belastte printers. Ook het automatisch doorbelasten van de kosten aan bepaalde gebruikers, taken, afdelingen en projecten behoort tot de mogelijkheden.

Wil jij deze handige functionaliteit ook? Bel, mail of app me dan.


AirPrint

Documenten worden steeds vaker opgeslagen of gedeeld in de cloud. Met AirPrint, een Apple technologie, kun je draadloos van je iOS of OS X devices printen zonder eerst een applicatie of driver te hoeven installeren. Of je nu op kantoor bent of onderweg. Je voordelen met AirPrint:

  • Een app installeren om te kunnen printen is niet nodig
  • Onderweg printen in mobiele omgevingen
  • Geeft altijd en overal toegang tot documenten en informatie
  • Geen IT-ondersteuning nodig
  • Ondersteunt ontelbare AirPrint enabled app

OCR scannen, beveiliging en beheer

Om het notariaat op weg te helpen hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de voorwaarden die het Kadaster stelt om gebruik te kunnen maken van SYVAS. Naast het scannen is ook het beveiligen en beheren van vitaal belang voor uw processen. Documenten die u vandaag niet correct opslaat leveren morgen een probleem op. Daarom hebben wij bij L&N Document Solutions een aantal slimme oplossingen speciaal voor mensen werkzaam in het notariaat gebundeld.

Download de folder.

Kuario

Printen in bedrijfsverzamelgebouwen of scholen is nu super easy dankzij de handige KUARIO toepassing. Of jouw documenten nu op je computer staan of in de cloud, je kunt deze eenvoudig printen en ophalen bij elke multifunctionele printer in het betreffende gebouw. 

Hoe werkt het?
Nadat je een opdracht hebt verstuurd, kan je deze zelf op het scherm van de multifunctionele printer vrijgeven via de KUARIO app. En direct uitprinten, of scannen of kopiëren. Enorm handig.


Papercut

PaperCut is een follow me printoplossing. Deze printoplossing wordt al heel veel gebruikt in het onderwijs, bij grotere bedrijven en bedrijfs-verzamelgebouwen vanwege het gemak en veiligheid. Met PaperCut heb je namelijk flexibiliteit en controle over je afdruktaken. En het helpt ook nog eens papierverspilling tegen te gaan.

Het werkt als volgt:
Je initieert een afdruktaak vanaf je werkplek. Vervolgens loop je naar de gewenste printer en authentiseer je jezelf, waarna het afdrukproces start. That’s all! En je bespaart hiermee ook nog eens papier, budget en het milieu.

Wil jij meer weten over de voordelen en toepassing van PaperCut voor jouw organisatie?
Neem dan contact met ons op

Wil je weten wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is?