Skip to main content

Service & Support


Storing melden

Goede service en snelle oplossingen staan bij L&N Document Solutions centraal. Daarom werken wij met onze eigen technische dienst en zijn we niet afhankelijk van dealertechnici. Zo kunnen wij snel en adequaat reageren als jij last hebt van een storing. Je krijgt dan persoonlijk bezoek van een van onze engineers, Daniel of Danny. Rijden met liefde nog even om voordat ze naar huis gaan. En verlenen 100% service. Alles voor onze klanten.

Hulp op afstand

L&N Document Solutions ontzorgt jou op het gebied van technisch beheer, onderhoud en service, en als het kan, doen we dat op afstand. Via TeamViewer neemt onze engineer het scherm over en verleent support. Snel, veilig en op maat. Da’s handig! Bij L&N Document Solutions zijn we gek op dit soort uitdagingen.

Offerte aanvragen

Ons motto: wij maken vooraf heldere afspraken en doen zaken zonder verrassingen. Dit beloven wij onze klanten, en dat zie je natuurlijk ook in onze offertes terug. Bij ons geen kleine lettertjes en onverwachte meerkosten. Wij rekenen huur en servicekosten zonder jaarlijkse indexering. Als je bij ons een contract afsluit dan weet je vooraf precies wat de kosten tijdens de gehele contractduur zullen zijn.

Onderhoud op afstand

L&N Document Solutions voorziet je niet alleen van nieuwe machines, maar ontzorgt jou ook op het gebied van technisch beheer. Dat doen we bijvoorbeeld door het gebruik van L&N network device management tool. Een tool waarmee we onderhoud en service kunnen verlenen op afstand. Wij zien – voordat jij het opmerkt – wanneer jouw toners vervangen moeten worden. Zo zorgen wij dat jouw machines in TOP conditie blijven. Zodat jullie ongestoord kunnen blijven printen en scannen.

Snel, veilig en op maat. Bij L&N Document Solutions zijn we gek op dit soort uitdagingen.

Eigen engineers

Goede service en snelle oplossingen staan bij L&N Document Solutions centraal. Daarom werken wij met onze eigen technische dienst en zijn we niet afhankelijk van dealertechnici. Zo kunnen wij snel en adequaat reageren als jij last hebt van een storing. Je krijgt dan persoonlijk bezoek van een van onze engineers. Ze rijden met liefde nog even om voordat ze naar huis gaan. En verlenen 100% service. Alles voor onze klanten.

Tonerservice

Wist je dat wij via ons unieke geautomatiseerde servicemanagementsysteem jouw printerpark op afstand kunnen beheren? En de tonervoorraad bevoorraden? Bij eventuele storingen zijn wij uiterlijk de volgende werkdag bij jou. Zo zorgen wij dat jouw machines in topconditie blijven en verhogen wij de kwaliteit en continuïteit van je bedrijfsprocessen. Zodat jullie ongestoord kunnen blijven printen en scannen.

Tips & Tricks

De juiste locatie voor je printer
Plaats je printer op een stevige ondergrond, zodat de printer stabiel en recht staat. Tijdens gebruik wordt de printer vaak warm, dus zorg dat de printer goed kan ventileren. Plaats een printer op kantoor dus bijvoorbeeld niet op of tegen een verwarming.